• kontakta mäklare jönköping

CEYLAN SANDBERG FASTIGHETSMÄKLERI – 2023

2023 blev ett minst sagt utmanande år, såväl i omvärlden som på bostadsmarknaden. Vi gick in i ett läge med helt nya förutsättningar och på himlen var det betydligt fler moln än vi varit vana vid. Det har varit en tuff bostadsmarknad att verka i, med stora utmaningar för både oss och våra kunder. Stora utmaningar med hög inflation, högre räntor och oroligt omvärldsläge.

Precis som samhället i stort så behövde även vi tänka till. Antalet nedlagda timmar har mångdubblats och många i branschen har tyvärr tvingats se över sin arbetssituation. Vi tvingades att ställa om och kalibrera. Med den insikten förstod vi tidigt att vi kommer behöva växla upp, vara än mer framåtlutade och ge våra kunder det vi lovar; Hårt arbete, kunskap, transparens och stort engagemang. Vår framgång bygger på ert förtroende, något vi vill förtjäna.

Laget har växt


Med drygt två år i bagaget har vi tagit en tydlig position på marknaden, tagit plats i våra nya lokaler på Klostergatan och utökat teamet. Vi har under 2023 fått tillskott i form av två nya medarbetare som kommit in och bidragit med högkvalitativt mäkleri.

Ramsin Warda anslöt till vårt team strax innan sommaren och tog genast för sig på ett föredömligt sätt. Ramsin kom in med stor erfarenhet, positiv attityd och ett stort driv. Han förmedlade sin första bostad 2012 och hans inledning hos oss på Ceylan Sandberg är en av hans bättre perioder under mäklarkarriären, trots att marknaden varit tuffare än någonsin.

Nina Gustafsson blev vårt andra tillskott under 2023. En möjlighet vi inte ville missa. Nina tog examen under sommaren och inledde sin första månad med att förmedla 3 bostäder, detta med högsta kundnöjdhet. Nina står för noggrannhet, stort driv och väldigt bra energi. Vi ser fram emot vår nya stjärna fortsätta växa hos oss.

Emma som varit hos oss en längre tid har med sin erfarenhet och sitt kunnande varit en viktig stöttepelare för våra mäklare. Emma har möjliggjort prestationerna ute på fältet och givit våra kunder fin service som varit uppskattad. Tillsammans är vi ett team som verkligen drar åt samma håll och som gemensamt bidrar till att våra kunder får bästa möjliga service.

Rekommendationer & utmärkelser – Rekommenderad fastighetsmäklare i Jönköping


Året har även resulterat i fina framgångar och utmärkelser. Något vi är oerhört tacksamma och glada för. Det har krävts hårt arbete och vi har gjort vårt bästa varenda dag, därför känns dessa framgångar extra bra. För oss är utmärkelser ett kvitto på att vi håller rätt kvalité och att vi utför vårt arbete i linje med vad vi lovar våra kunder. Vi vet att vi aldrig är bättre än våra senaste affärer.

Hittamäklare.se uppmärksammade vårt arbete med utmärkelsen ”Flest försäljningar per mäklare” – Vi är den firma som säljer flest bostäder i förhållande till antalet mäklare på firman. Ett styrkebesked och ett kvitto på de fina prestationer som våra mäklare tillsammans med våra kunder åstadkommit.

Vi finns på Reco.se. En oberoende rekommendationssajt där våra kunder får möjligheten att lämna feedback på vårt arbete. För oss är det viktigt att ge både säljare och köpare rätt service och en trygg affär. Årligen delar Reco ut tre utmärkelser i varje kommun baserade på antalet omdömen, kundnöjdhet och vår trovärdighet på sajten.

  • Mäklaren med flest rekommendationer (Gustav Sandberg)
  • Bäst betyg (Danyel Ceylan)
  • Mest trovärdig (Kristian Ceylan

Vi är oerhört tacksamma och glada över att våra mäklare tagit hem samtliga tre utmärkelser som delas ut till mäklare i Jönköping. Våra mäklare är mest rekommenderade i Jönköping.

En annan stor framgång är att Gustav lyckades förmedla flest bostäder i Jönköpings kommun under 2023 (Källa: Hemnet.se).

Tack till alla kunder som gjort framgångarna och utmärkelserna möjliga. Framgångar som vi är oerhört stolta och glada över, vilka vi delar tillsammans med våra kunder. Tack för att ni är med och läser här på hemsidan, följer oss på sociala medier och stöttar vårt arbete. Det är betydelsefullt.

Vi ser fram emot 2024. Det blåser positiva vindar och vi hoppas givetvis på en vändning. När det blir dags att sälja eller köpa så kommer vi finnas där, oavsett marknadsläge.

Vi ses! // Gänget på Ceylan Sandberg

© Ceylan Sandberg
Snabbanslutning