Jönköpings mest rekommenderade mäklare – Reco.se

Våra kunder är det viktigaste vi har. Vi har sedan starten på vår resa har vi valt att finnas på Reco.se. En oberoende rekommendationssajt där både säljare & köpare får möjlighet att berätta om sin upplevelse av göra sin bostadsaffär tillsammans med oss.

Våra mäklare har genom åren samlat ihop över 1000 kundomdömen med fina betyg. Vi är ödmjuka inför det att vi aldrig är bättre än vår senaste affär, därför är vi alltid lyhörda gentemot våra kunder och uppskattar möjligheten att få feedback via Reco.se.

Att vara en mäklare som köpare och säljare kan lita på är allra viktigast för oss. Vi värdesätter transparens och att våra kunder känner sig bekväma med att dela sina frågor och funderingar med oss. Vi är väldigt glada och tacksamma över att under så lång tid och flera kvartal i rad vara stadens mest rekommenderade fastighetsmäklare

Som blivande kund ger rekommendationerna dig en tydlig bild av vilken kravställning vi vill att du har på tjänsten, men också vad du kan förvänta dig av att jobba tillsammans med våra mäklare.

Våra mäklare har genom åren varit några utav stadens mest rekommenderade mäklare. För helåret 2023 tog våra mäklare emot samtliga tre utmärkelser som Reco.se delar ut i kommunen.

Danyel – Bäst betyg i Jönköping

Gustav – Mest rekommenderad i Jönköping

Kristian – Mest trovärdig i Jönköping

Ta gärna del av våra kundupplevelser via Reco.se. Vi riktar ett stort tack till samtliga kunder och samarbetspartners som väljer att rekommendera oss!

© Ceylan Sandberg
Snabbanslutning