Fastighetsmäklare i Jönköping – Välkommen till oss!

Välkommen till oss på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri. Här på vår nyhetssida kommer vi dela med oss av viktiga händelser hos oss på firman, på bostadsmarknaden och intressanta insikter händelser kring bostadsmarknaden. Ceylan Sandberg startade med en tydlig ambition om att vara en aktör som driver utvecklingen och den självklara arbetsplatsen för stadens skickligaste fastighetsmäklare.

Vi är en fristående mäklarfirma med fokus på mäklaryrkets hantverk och långsiktiga kundrelationer. Vi har bred erfarenhet av att vägleda kunder i Jönköping genom en av livets viktigaste affärer, de flesta av våra kunder har vi fått hjälpa mer än en gång.

Förtroende är något vi vill förtjäna, genom stort engagemang och hårt arbete har vi givit våra köpare och säljare rätt förutsättningar att genomföra framgångsrika bostadsaffärer. Att sälja bostaden är ett stort steg i livet. Därför är valet av mäklare viktigt. Hos oss får du de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsförsäljning.

Ska du sälja din bostad och sätter värde på noggrannhet, kompetens och engagemang, då väljer du oss. Våra mäklare gör skillnad – Välkommen att kontakta oss om du planerar att sälja eller köpa bostad i Jönköping.

Välkommen att kontakta oss om du planerar att sälja eller köpa bostad i Jönköping!

// Kristian, Gustav och Danyel

Följ gärna vår vardag via instagram och håll utkik på nyhetssidan för intressant läsning framöver.

ceylan sandberg
© Ceylan Sandberg
Snabbanslutning